top of page

OPLEIDINGEN & WERKERVARING

Zorg ervoor dat uw scholing nooit uw opleiding in de weg staat.

notitieboekje

Ontdek mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schuldhulpverlening en bewindvoering. Als gecertificeerde professional sta ik ingeschreven in het KIWA register, wat getuigt van mijn expertise in schuldhulpverlening.

Om mijn kennis up-to-date te houden, heb ik verschillende PE-cursussen gevolgd, waaronder opfristrainingen schuldhulpverlening, e-learning Debtcoach en cursussen over inkomensvoorziening en bewindvoering.

 

In 2021 heb ik diverse certificaten behaald, zoals "Lezen van loonstroken", "Motiveren van Cliënten", "Toeslagen 2021", "Actualiteiten Schuldhulpverlening", "Coachen en Motiveren", en "Verdieping Vrij te laten bedrag (VTLB)".

 

In 2022 heb ik opnieuw de certificaten "Schuldhulpverlening module I, II en III" behaald, waardoor ik de komende 5 jaar weer ingeschreven sta in het KIWA register.

Mijn toewijding aan voortdurende educatie zorgt ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Vanaf oktober 2017 ben ik gestart als assistent bewindvoerder bij een stichting die welzijns-, administratieve en financiële ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Mijn ervaring en toewijding hebben me in mei 2022 in staat gesteld om bewindvoerder te worden binnen deze stichting.

Sinds september 2023 ben ik zelfstandig verder gegaan, waarbij ik mijn expertise en ervaring inzet om mensen te helpen bij hun financiële uitdagingen.

Ontvang deskundige schuldhulpverlening en bewindvoering van een gecertificeerde professional. Ontdek mijn uitgebreide kwalificaties en ervaring, ondersteund door continue educatie om altijd up-to-date te blijven.

Vertrouw op mijn toewijding om je te helpen bij al je financiële vraagstukken.

bottom of page